Logo
Imprimir aquesta pàgina
Agència de notícies Flama.info

Agència de notícies Flama.info

Els mitjans de comunicació han esdevingut fonamentals per a la relació entre els homes i els pobles. L'Església Catòlica troba, en aquests mitjans, un òrgan multiplicador singular de la seva missió de proclamar l'evangeli de Jesús de Natzaret. És a dir, la bona notícia de l'amor de Déu als homes i de la seva salvació assolida pel lliurament del Fill.

L'Església s'encarna en tots el pobles de la terra; en el nostre cas, en el poble català. En aquest sentit, parlem de l'Església que és a Catalunya i també de l'Església catalana.

Flama és una agència cristiana de notícies creada i gestionada per la Subfederació dels Equips de Pastoral de la Política i de la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya, impulsats aquells pel bisbe Joan Carrera (a.c.s.) l’any 1995 amb la voluntat de contribuir a l’aplicació de les resolucions del Concili Provincial Tarraconense en el camp de l’acció política i dels mitjans de comunicació.

La creació i actuació de l'agència Flama.info té com a objectiu divulgar, de manera objectiva, respectuosa i fidel, totes aquelles notícies que sorgeixen en l'àmbit eclesial a Catalunya. Més encara, Flama. info està al servei de l'Església catalana i de Catalunya, i informa sobre els esdeveniments importants que es donen tant a nivell de Jerarquia com en la més petita de les comunitats de fe. Ho fa remarcant les dimensions positives de l'acció eclesial i social, sense caure en el recurs fàcil de la crítica sistemàtica o de l'adulació.

Flama.info fa especial i sovintejada referència a aquelles situacions d'injustícia que hi ha, a casa nostra i arreu del món, i a les actuacions humanitàries que cerquen de consolidar o de restituir la dignitat de la persona (moral i/o material). Els actors d'aquesta agència procuren que sigui l’agència cristiana de notícies de referència en l'àmbit eclesial i que ho sigui també per a altres mitjans de comunicació.

Les persones que hi estan subscrites reben, diària i gratuïtament, un butlletí d’informacions d'actualitat d’àmbit eclesial i social.

anar al lloc web

 

Darrera modificació elDimarts, 25 Febrer 2020 12:26
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.