Logo
Imprimir aquesta pàgina
Missa en record dels beats i màrtirs de la Federació de Joves Cristians de Catalunya

Missa en record dels beats i màrtirs de la Federació de Joves Cristians de Catalunya

Fa 81 anys de l'inici de la persecució religiosa que se'n va emportar la vida de tants joves fejocistes que van voler ser cavallers fidels del Crist fins a les darreres conseqüències. Van demostrar que portaven escrites a foc les paraules de l'himne de la Federació: "servents de Déu fins a morir, res no ens detura ni ens espanta", i molts van donar la seva vida amb un somriure, una paraula de perdó i un "Amunt germans!" als llavis.

És per aquest motiu que, des de la Federació de Cristians de Catalunya, dediquem aquest mes de juliol a celebrar la seva memòria.

L'acte central serà la missa en record dels beats i màrtirs de la Federació de Joves Cristians de Catalunya, presidida pel nostre Consiliari, Mn. Joan Costa. Tindrà lloc el proper dijous 13 de juliol a les 18h., a la nostra seu (c/ Calàbria 273-275, ent. 4ª de Barcelona).

Ens agradaria molt comptar amb la seva presencia en aquesta celebració, però si no fos possible i, tot i així, vol contribuir a preservar la memòria dels companys màrtirs de la Federació de Joves Cristians de Catalunya, l'informem de que pot fer una contribució al sosteniment de la Causa de Beatificació al nostre compte: ES58 2100 1009 95 0200099951

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.